SHOTJESBAR AMSTERDAM

SHOTJESBAR AMSTERDAM
 

Met een Amsterdam Nightlife Ticket ontvang je niet alleen gratis shotjes bij een aantal locaties, maar ook gratis toegang tot 30+ clubs, experiences en extra’s!

Amsterdam is rijk aan vele barretjes, kroegen en clubs. Alleen al de uitgaansgebieden Rembrandtplein en Leidseplein zijn zeker de moeite waard. Hier vind je de gezelligste bars in Amsterdam! Als je een avondje uit gaat, zijn er dus genoeg locaties om uit te kiezen. Wil je naar een club, een kroeg of toch liever naar een bar of café? Vele locaties hebben ook een eigen thema. Zo zijn er luxere clubs in Amsterdam, voor als je het liefst een stijlvolle avond uit wilt gaan. Er zijn ook veel kleinere clubs, met een casual dresscode en een gezellige sfeer. Maar er zijn ook nog echte bruine kroegen te vinden in Amsterdam. Er is voor ieder wat wils!

Shotjesbar Amsterdam

Onder de lokale Amsterdammers zijn vooral de feestcafes populair. Zo heb je bijvoorbeeld Feest van Joop, of Amsterdamned. Het begrip feestcafé wordt bij deze locaties telkens weer naar een hoger niveau gebracht, met ervaren bartenders, fenomenale lichten en de nieuwste shotjes! In deze locaties hangt bij de bar een bel. Als je de bel hoort, betekent dit gratis shotjes! Niet alleen gasten trekken in een gekke bui nog wel eens aan de bel, maar ook het barpersoneel deelt soms een rondje van de zaak uit. Hoe langer je bij deze locaties blijft, hoe grotere de kans op gratis shots is!

SHOTJESBAR AMSTERDAM

In Amsterdam vind je ook een vestiging van Chupitos. Deze bar is geroemd om zijn grote verscheidenheid aan shotjes. Ze serveren meer dan 150 verschillende shotjes, met spectaculaire namen als de ‘Harry Potter’, of de ‘YOLO’. De shotjes worden speciaal voor jou gemaakt, en het serveren van shotjes is tot een ware kunst verheven! Vuur, rook… Niets is te gek bij deze shotjesbar in Amsterdam. Een bezoek aan de shotjesbar is zeker de moeite waard, niet alleen omdat de shotjes erg lekker en kleurrijk zijn, maar ook omdat het barpersoneel van het serveren een echte show maakt!

Amsterdam Nightlife Ticket Voordelen

In plaats van naar één te bar gaan en daar een aantal shotjes te drinken, kun je ook op een shotjes tocht gaan langs verschillende bars en cafés. Zo kom je bij veel verschillende locaties! Een Amsterdam Nightlife Ticket is jouw ideale partner voor zo’n tocht door de hoofdstad. Op vertoon van jouw Nightlife Ticket ontvang je namelijk bij een aantal locaties een gratis shotje! Ga bijvoorbeeld naar BubbelsFeest van Joop of de Surprisebar! Bij deze locaties kun je genieten van de beste nationale én internationale muziek. Ook worden er bij Feest van Joop regelmatig themafeesten en afterparty’s georganiseerd.

Op vertoon van jouw Nightlife Ticket ontvang je bij de genoemde locaties een gratis shotje én gratis entree! Blijf vooral na het shotje nog even hangen, wie weet ontvang je nog meer gratis shotjes. Bij de ene locatie krijg je namelijk een shotje bij binnenkomst, en bij de andere locatie krijg je na het luiden van de club-bel een gratis shotje.

SHOTJESBAR AMSTERDAM

Door langs een aantal verschillende bars, clubs en cafés te gaan op dezelfde avond, ontvang je niet alleen meer gratis shotjes, maar ervaar je ook meer van de sfeer in de stad! En misschien ontdek je tijdens jouw avond uit wel je nieuwe favoriete feestlocatie in Amsterdam. Op jouw Nightlife Ticket kun je een aantal stempels verzamelen van de clubs waar jij een gratis shotje hebt ontvangen. Ga op jacht en zorg dat je aan het eind van de avond jouw Nightlife Ticket volgestempeld hebt!

Geniet van alles dat Amsterdam te bieden heeft, maar let er wel op dat je niet teveel drinkt. Bekijk deze pagina voor meer tips over uitgaan in Amsterdam!

Bespaar meer en beleef meer

Amsterdam nightlife combinatie aanbod

bekijk nu al onze beste Nightlife ticket aanbiedingen en bespaar tot 70%.

ZIE DE AANBIEDINGEN  
close

Welcome, Johndoe

You are now logging in to your account. You can view your order history on your account page


My Nightlife Account - Amsterdam Nightlife Logout
×

Your Nightlife Bag

bag-icon
Its empty...
Ticket fee
Transaction costs
Discount
Total price

{amount} x {ed-name}

{child-amount-container}

{price}

Alternate Text Alternate Text

{chd-amount} x {chd-ed-name}