Privacyverklaring & Gebruik van cookies

21 mei 2018


Je privacy is voor Amsterdam Nightlife (The New Event) van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel amsterdamnightlifeticket.com allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met  Amsterdam Nightlife (The New Event)


Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres en e-mailadres. Deze hebben wij nodig om jouw bestelling volledig te kunnen verwerken. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website en webwinkel, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze website en webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, e-mailadres en ip-adres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.


Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier of live-chat kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres en naam. Deze hebben wij nodig (aan)vraag goed in behandeling te kunnen nemen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.


Reclame

Wij willen jou graag informatie sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze informatie. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.


Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel amsterdamnightlifeticket.com om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatie software op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.


Publicaties

Wanneer je een review van één van onze producten of services op onze website plaatst, dan zal de volgende data worden gepubliceerd:

-Naam of nickname welke je gebruikt hebt voor de review

-Inhoud van je review

Je kiest zelf welke informatie je publiceert in je review. Hou er rekening mee dat deze info publieke zichtbaar is voor iedereen op het internet.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.


Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

De volgende lijst is een overzicht van partners welke cookies (kunnen) plaatsen. De lijst is niet compleet en kan wijzigen.  Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

* Bing – Analytical, retargeting and marketing

https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

* Cloudflare – Analytical

https://www.cloudflare.com/security-policy/

* Doubleclick – Analytical, retargeting and marketing

https://www.google.com/policies/privacy/

* Facebook – Analytical, social and marketing

https://www.facebook.com/help/cookies/update

* Google AdWords – Analytical, retargeting, marketing

https://www.google.com/policies/privacy/

* Google Analytics – Analytical, A/B testing

https://www.google.com/policies/privacy/


Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om bezoekers te meten en statistieken bij te houden. We hebben de ‘data processing agreement’ van Google geaccepteerd en we geven Google geen toestemming om data uit Analytics te gebruiken voor andere services. Daarnaast anonimiseren we je IP adres.


Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

-Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord-

-Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token

-De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd system

-Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegang bescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn

-Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

-Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

The New Event- Amsterdam Nightlife
Herengracht 499

1017 BT, Amsterdam
contact@nightlifeticket.nl